Glömde bort att föreviga laxbakelserna (tack för den goda idén Siggan, och tack för samtalet!), gratinerade humrarna och Hermines fantastiska sallad men när gästerna gått, plockade vi fram en extra efterrätt (hade gjort 6 st.) och fotograferade den. Detta gastronomiska konstverk föreställer en hallonpannacotta med vit choklad och var absolut himmelsk!
lördag 1 januari 2011
NYÅRSAFTON
Glömde bort att föreviga laxbakelserna (tack för den goda idén Siggan, och tack för samtalet!), gratinerade humrarna och Hermines fantastiska sallad men när gästerna gått, plockade vi fram en extra efterrätt (hade gjort 6 st.) och fotograferade den. Detta gastronomiska konstverk föreställer en hallonpannacotta med vit choklad och var absolut himmelsk!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Kan man möjligen få receptet på Hallonpanacottan? Det ser jättesmarrigt ut! Tänkte försöka festa till det här framöver...
SvaraRaderaKram
//Sigbrith
Hej, har provat att kommentera ett par dagar nu men datorn har börjat det nya året med att vara besvärlig. Gör ett nytt försök.
SvaraRaderaKul att fira in det nya året i goda vänners lag, både två och fyrbenta. Efterrätten ser ljuvlig ut! Gott Nytt År och kramar från oss alla.