Fas 1: plockat fram lite duttar, huvudnummer: gravad lax, Ejes efter Siggans eminenta recept. Laxen f.ö. inhandlad i hennes revirer i Luleå.
Här låter sig Husse väl smaka, laxen höll på att sabba all vidare inmundigande, den var alldeles hiskeligt god och svår arr slita sig från. Matte fixade hovmästarinnesåsen, pricken på i:et.
Nästa fas: det varma, naturligtvis nästan hela sortimentet men kålrotslådan kommer på annandan, här är det bara rotmos än så länge.
Även lutfisken får ge sig till tåls.
Det dracks en snaps med Guinnes till laxen och enbärsmust till det andra och det var precis lagom.
lördag 24 december 2011
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Oh, så fint ni hade det! Vår julafton var sig inte lik från tidigare år men man får vara nöjd ändå med tanke på omständigheterna. Laxen, skinkan och sillsalladen var goda som vanligt, julgröten tar vi idag.
SvaraRaderaKramar! //Sigbrith
(Har haft jätteont av "dränet" inatt).